Fotofestival Naarden

Pieter Ten Hoopen Hungry Horse: verhaal van het Amerikaanse platteland Fotofestival Naarden Naarden Op tien locaties in Naarden is vanaf 16 mei het elfde Epson FotoFestival. Voor het eerst is er geen thema maar, nieuw, nog niet eerder tentoongesteld werk te zien van dertig jonge Nederlandse toptalenten. Bij alle verschillen is de overeenkomst dat zij in hun series verhalend werk tonen. Daarvoor reisden zij de hele wereld over. Van Italië tot Spitsbergen en van Rusland tot de Verenigde Staten. Ook is een programma met lezingen, workshops en rondleidingen. Van 16 mei t/m 14 juni. Open: ma-do 11-17u, vr-zo 10-18u. Inl www.fotofestivalnaarden.nl Hoopen, Pieter ten

Naarden

Op tien locaties in Naarden is vanaf 16 mei het elfde Epson FotoFestival. Voor het eerst is er geen thema maar, nieuw, nog niet eerder tentoongesteld werk te zien van dertig jonge Nederlandse toptalenten. Bij alle verschillen is de overeenkomst dat zij in hun series verhalend werk tonen.

Daarvoor reisden zij de hele wereld over. Van Italië tot Spitsbergen en van Rusland tot de Verenigde Staten. Ook is een programma met lezingen, workshops en rondleidingen.

Van 16 mei t/m 14 juni. Open: ma-do 11-17u, vr-zo 10-18u. Inl www.fotofestivalnaarden.nl