De Monsterparade

De Monsterparade Utrecht Monsterlijke kunstwerken zijn er op de tentoonstelling De Monsterparade te zien. Soms is het griezelen en stiekem door je vingers kijken, maar monsters hebben ook ook lieve kanten. En natuurlijk zijn monsters er om te verslaan en dan ben je een grote held. Kinderen die de expositie bezoeken kunnen daarna in de workshop Parade Plakplaats hun eigen monster maken. Monsterparade t/m 28 juni in Beyond, Hogeweide 3b (Park wijk), Leidsche Rijn. Open: wo 13u-17u, za en zo 11-17u. Workshop van 4 t/m 12 jaar elke zo van 13-16u. Res 030-2867100 of bureaubeyond@utrecht.nl.
De Monsterparade Utrecht Monsterlijke kunstwerken zijn er op de tentoonstelling De Monsterparade te zien. Soms is het griezelen en stiekem door je vingers kijken, maar monsters hebben ook ook lieve kanten. En natuurlijk zijn monsters er om te verslaan en dan ben je een grote held. Kinderen die de expositie bezoeken kunnen daarna in de workshop Parade Plakplaats hun eigen monster maken. Monsterparade t/m 28 juni in Beyond, Hogeweide 3b (Park wijk), Leidsche Rijn. Open: wo 13u-17u, za en zo 11-17u. Workshop van 4 t/m 12 jaar elke zo van 13-16u. Res 030-2867100 of bureaubeyond@utrecht.nl.

Utrecht

Monsterlijke kunstwerken zijn er op de tentoonstelling De Monsterparade te zien. Soms is het griezelen en stiekem door je vingers kijken, maar monsters hebben ook ook lieve kanten. En natuurlijk zijn monsters er om te verslaan en dan ben je een grote held. Kinderen die de expositie bezoeken kunnen daarna in de workshop Parade Plakplaats hun eigen monster maken. Monsterparade t/m 28 juni in Beyond, Hogeweide 3b (Park

wijk), Leidsche Rijn. Open: wo 13u-17u, za en zo 11-17u. Workshop van 4 t/m 12 jaar elke zo van 13-16u. Res 030-2867100 of bureaubeyond@utrecht.nl.