Cuba

Cuba Groningen Er was eens een eiland, ‘het mooiste dat ooit door menselijke ogen was aanschouwd’, zei Christoffer Columbus ooit over Cuba. In het Groninger Museum wordt de ontwikkeling in de kunst en de geschiedenis van Cuba van 1868 tot heden getoond op een overzichtsexpositie. Met werk van ruim 100 kunstenaars, die variëren van traditioneel tot posterkunst, installaties, video en een selectie van fotografie, zowel documentair als artistiek. Elke eerste vrijdagavond is er vanaf 20u ook een instaprondleiding over de expositie. Van 17 mei t/m 20 sept, Museumeiland 1. Dag 10-17u

Groningen

Er was eens een eiland, ‘het mooiste dat ooit door menselijke ogen was aanschouwd’, zei Christoffer Columbus ooit over Cuba. In het Groninger Museum wordt de ontwikkeling in de kunst en de geschiedenis van Cuba van 1868 tot heden getoond op een overzichtsexpositie. Met werk van ruim 100 kunstenaars, die variëren van traditioneel tot posterkunst, installaties, video en een selectie van fotografie, zowel documentair als artistiek. Elke eerste vrijdagavond is er vanaf 20u ook een instaprondleiding over de expositie. Van 17 mei t/m 20 sept, Museumeiland 1. Dag 10-17u