Coraline

Coraline In 89 bioscopen Het meisje Coraline verhuist met haar ouders naar een groot, bouwvallig huis. Haar ouders hebben geen tijd om met haar te spelen. De met een rijke fantasie gezegende Coraline gaat uit verveling op onderzoek uit. Ze opent een deur, kruipt door een donkere gang en komt terecht in een parallelle wereld. Hier hebben haar vader en moeder wel tijd voor haar en krijgt ze heerlijk eten. Ook de buren zijn interessant. Totdat blijkt dat er een prijs staat op haar plezierige tijd in de ‘andere’ wereld. Regie: Henry Selick. (Engelse en Nederlandse versie. ) De fantasierijke Coraline gaat uit verveling op onderzoek uit. In this image released by Focus Features, a scene is shown from the animated film, "Coraline." (AP Photo/Focus Features) ** NO SALES **
Coraline In 89 bioscopen Het meisje Coraline verhuist met haar ouders naar een groot, bouwvallig huis. Haar ouders hebben geen tijd om met haar te spelen. De met een rijke fantasie gezegende Coraline gaat uit verveling op onderzoek uit. Ze opent een deur, kruipt door een donkere gang en komt terecht in een parallelle wereld. Hier hebben haar vader en moeder wel tijd voor haar en krijgt ze heerlijk eten. Ook de buren zijn interessant. Totdat blijkt dat er een prijs staat op haar plezierige tijd in de ‘andere’ wereld. Regie: Henry Selick. (Engelse en Nederlandse versie. ) De fantasierijke Coraline gaat uit verveling op onderzoek uit. In this image released by Focus Features, a scene is shown from the animated film, "Coraline." (AP Photo/Focus Features) ** NO SALES ** Associated Press

In 89 bioscopen

Het meisje Coraline verhuist met haar ouders naar een groot, bouwvallig huis. Haar ouders hebben geen tijd om met haar te spelen. De met een rijke fantasie gezegende Coraline gaat uit verveling op onderzoek uit. Ze opent een deur, kruipt door een donkere gang en komt terecht in een parallelle wereld. Hier hebben haar vader en moeder wel tijd voor haar en krijgt ze heerlijk eten. Ook de buren zijn interessant. Totdat blijkt dat er een prijs staat op haar plezierige tijd in de ‘andere’ wereld.

Regie: Henry Selick. (Engelse en Nederlandse versie. )