The girl from Ipanema

A The girl from Ipanema Rio de Janeiro. Op het beroemde Ipanemastrand in Rio de Janeiro zijn zeventig met rode verf bekladde uniformjasjes van de Braziliaanse politie opgehangen uit protest tegen het vele geweld in de Braziliaanse hoofdstad. Ze symboliseren de politieagenten die gedood zijn in de staat Rio tussen 2007 en 2009. Foto AP Rectificatie / Gerectificeerd correcties en aanvullingen Rio de Janeiro Bij het fotobijschrift The girl from Ipanema (donderdag 14 mei, pagina 3) staat dat Rio de Janeiro de hoofdstad is van Brazilië. Dat is onjuist. De Braziliaanse hoofdstad is Brasilia. woman looks on at police uniforms hanging from a line during a protest against violence in Rio de Janeiro, Wednesday, May 13, 2009. Seventy police uniforms with red stains symbolizing blood, were hung to represent the officers killed in Rio state between 2007 and 2009. (AP Photo/ Ricardo Moraes)
A The girl from Ipanema Rio de Janeiro. Op het beroemde Ipanemastrand in Rio de Janeiro zijn zeventig met rode verf bekladde uniformjasjes van de Braziliaanse politie opgehangen uit protest tegen het vele geweld in de Braziliaanse hoofdstad. Ze symboliseren de politieagenten die gedood zijn in de staat Rio tussen 2007 en 2009. Foto AP Rectificatie / Gerectificeerd correcties en aanvullingen Rio de Janeiro Bij het fotobijschrift The girl from Ipanema (donderdag 14 mei, pagina 3) staat dat Rio de Janeiro de hoofdstad is van Brazilië. Dat is onjuist. De Braziliaanse hoofdstad is Brasilia. woman looks on at police uniforms hanging from a line during a protest against violence in Rio de Janeiro, Wednesday, May 13, 2009. Seventy police uniforms with red stains symbolizing blood, were hung to represent the officers killed in Rio state between 2007 and 2009. (AP Photo/ Ricardo Moraes) Associated Press

Rectificatie / Gerectificeerd

correcties en aanvullingen

Rio de Janeiro

Bij het fotobijschrift The girl from Ipanema (donderdag 14 mei, pagina 3) staat dat Rio de Janeiro de hoofdstad is van Brazilië. Dat is onjuist. De Braziliaanse hoofdstad is Brasilia.