Naakt #2

Naakt #2 Hong Kong. Dit is inderdaad een beeld en geen echte man. Het heet Naakt No. 2 en staat op de Internationale Kunstbeurs in Hongkong. De vrouw kietelt niet de knieholte van de naakte sumoworstelaar, maar maakt een foto van zijn achterwerk met haar mobiele telefoon. In zo’n beetje elk werk van de Chinese kunstenaar Mu Boyan komt een naakte worstelaar voor: liggend op de grond, staand op een Ikea-tafeltje of hangend aan de muur. Foto Kin Cheung/AP A visitor takes picture of a sculpture "Nude No. 2" by China's artist Mu Boyan at the Hong Kong International Art Fair in Hong Kong Wednesday, May 13, 2009. (AP Photo/Kin Cheung) Associated Press

Dit is inderdaad een beeld en geen echte man. Het heet Naakt No. 2 en staat op de Internationale Kunstbeurs in Hongkong. De vrouw kietelt niet de knieholte van de naakte sumoworstelaar, maar maakt een foto van zijn achterwerk met haar mobiele telefoon. In zo’n beetje elk werk van de Chinese kunstenaar Mu Boyan komt een naakte worstelaar voor: liggend op de grond, staand op een Ikea-tafeltje of hangend aan de muur.

‘Groove Armada’I See You Baby / in de remix van Fatboy Slim