liedjeskrant

Pas op met deze krant, want de kans is groot dat Sweat (a la la la long) de hele dag in het hoofd blijft zitten. Of Wall Street Shuffle of La donna è mobile uit de opera Rigoletto. Of iets van Kinderen voor Kinderen.

Onder elk artikel staat vandaag een muzieknootje. Met de titel van een liedje dat met het onderwerp van het stuk te maken heeft.

Waarom? Gewoon, omdat we dat leuk vinden. Eén keer een krant met een soundtrack.

Waarom vandaag? Nou, áls we dan een Liedjeskrant willen maken, dan moet er een aanleiding zijn. Is de halve finale van het Eurovisie Songfestival een goede aanleiding? Misschien niet. Maar het is wel een aanleiding, dat is al heel wat.

En wil je de liedjes horen? Ga dan naar nrcnext.nl, daar vind je links naar (bijna) alle nummers uit de krant van vandaag.

‘I’ve got the music in me’van Kiki Dee

Beluister (bijna) alle liedjes via nrcnext.nl