Gekleurde deuren als bouwstellage

Gekleurde deuren als bouwstellage Seoul, 14 mei. Een bonte verzameling deuren siert de muren van een pand dat wordt verbouwd in de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoul. De deuren waren eigenlijk bestemd voor de afvalhoop, maar worden nu gebruikt als schutting die tijdens de renovatie als een schil om het gebouw staat. Het project is een onderdeel van een Koreaans initiatief om het milieu te beschermen. Foto AFP Colorful waste doors decorate the wall of a building, which is being remodeled in downtown Seoul on May 14, 2009. Builders said the doors were being used as a sreening of the underway as part of a campaign to protect the environment. AFP PHOTO/KIM JAE-HWAN
Gekleurde deuren als bouwstellage Seoul, 14 mei. Een bonte verzameling deuren siert de muren van een pand dat wordt verbouwd in de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoul. De deuren waren eigenlijk bestemd voor de afvalhoop, maar worden nu gebruikt als schutting die tijdens de renovatie als een schil om het gebouw staat. Het project is een onderdeel van een Koreaans initiatief om het milieu te beschermen. Foto AFP Colorful waste doors decorate the wall of a building, which is being remodeled in downtown Seoul on May 14, 2009. Builders said the doors were being used as a sreening of the underway as part of a campaign to protect the environment. AFP PHOTO/KIM JAE-HWAN AFP