Film van de dag

Billy Chrystal en Meg Ryan in de film When Harry met Sally. When Harry Met Sally (1989) Pers: Billy Crystal, Meg Ryan Dir: Rob Reiner Ref: WHE068DE Photo Credit: [ Castle Rock/Nelson/Columbia / The Kobal Collection ] Editorial use only related to cinema, television and personalities. Not for cover use, advertising or fictional works without specific prior agreement
Billy Chrystal en Meg Ryan in de film When Harry met Sally. When Harry Met Sally (1989) Pers: Billy Crystal, Meg Ryan Dir: Rob Reiner Ref: WHE068DE Photo Credit: [ Castle Rock/Nelson/Columbia / The Kobal Collection ] Editorial use only related to cinema, television and personalities. Not for cover use, advertising or fictional works without specific prior agreement The Picture Desk

When Harry met Sally. Vriendschap tussen mannen en vrouwen is onmogelijk. Deze bewering van Harry (Billy Crystal) staat centraal in deze plezierige, door Nora Ephron geschreven komedie die caleidoscopisch overzicht biedt van relatievormen. Harry roept het tegen Sally (Meg Ryan) en hoewel ze duidelijk voor elkaar bestemd zijn, zorgt zijn uitspraak ervoor dat het nog jaren duurt voordat ze nader tot elkaar komen. De film bevat de beroemde scène met fake orgasme in het restaurant: „I’ll have what she’s having.” Met leuke bijrollen van Bruno Kirby en Carrie Fisher.(Rob Reiner, 1989, VS), RTL8, 20.30-22.15u.André Waardenburg

    • André Waardenburg