5 redenen om tv te kijken

James Bond met onderwaterauto 4 film The Spy Who Loved Me Veronica, 20.30 - 22.55u. Derde James Bondfilm met Roger Moore. Samen met Russische spionne Barbara Bach bestrijdt hij de megalomane Curd Jürgens. Ook met het stalen gebit van Richard Kiel. (Lewis Gilbert, 1977).

1 cabaret

Hans Teeuwen in Londen

Ned3, 20.25 - 21.25u.

Begin vorig jaar gaf cabaretier Hans Teeuwen enkele voorstellingen in het Londense Soho Theater. ‘Verrukkelijk en pijnlijk grappig’, noemde The Times de absurde stijl van Teeuwen.

2 songfestival

Toppers op weg naar Moskou en Eurovisie Songfestival, tweede halve finale

Ned1, 20.30 - 23.10u.

De laatste aflevering van de realityserie waarin de Toppers (Gordon, Jeroen van der Boom en René Froger) zich klaar maken voor hun optreden op het Eurovisie Songfestival. Daarna de tweede halve finale van het Songfestival, waarin de drie mannen optreden. Vanavond worden de tien finalisten bekend.

3 film

When Harry Met Sally...

RTL 8, 20.30 - 22.15u.

Woody Allen klinkt door in plezierige maar uiteindelijk lafhartige komedie die een caleidoscopisch overzicht biedt van relatievormen. De voor elkaar geboren Billy Crystal en Meg Ryan komen elkaar om de zes jaar tegen. Dit is die film waarin Ryan in een vol restaurant demonstreert hoe je een orgasme veinst. (Rob Reiner, 1989)

4 film

The Spy Who Loved Me

Veronica, 20.30 - 22.55u.

Derde James Bondfilm met Roger Moore. Samen met Russische spionne Barbara Bach bestrijdt hij de megalomane Curd Jürgens. Ook met het stalen gebit van Richard Kiel. (Lewis Gilbert, 1977).

5 medium

Derek Ogilvie: Family circle

RTL 4, 21.30 - 22.30u.

Een nieuwe reeks televisieprogramma’s met het Schotse medium Derek Ogilvie, die zich deze keer richt op families die iemand hebben verloren. Eerder maakte hij onder andere het televisieprogramma The ghost whisperer.

De volledige programmagegevens zijn te vinden op pagina 25

‘Doris Day’ (Er is geen bal op de tv...) van Doe Maar