Opinie

    • Ik

Water

In plaats van het karafje water waar ik om had gevraagd, zet de ober een fles bronwater van 6,75 euro op tafel. Op mijn vraag waarom ik niet een karaf met gewoon water krijg, antwoordt hij: „We hebben geen gewoon water, meneer.” Nogal cynisch zeg ik: „Dat lijkt me erg onhandig. Doet u de afwas

None

In plaats van het karafje water waar ik om had gevraagd, zet de ober een fles bronwater van 6,75 euro op tafel.

Op mijn vraag waarom ik niet een karaf met gewoon water krijg, antwoordt hij: „We hebben geen gewoon water, meneer.”
Nogal cynisch zeg ik: „Dat lijkt me erg onhandig. Doet u de afwas dan soms ook met Spa Blauw?”

Hij bedenkt zich geen seconde en zegt minzaam: „Dit restaurant heeft een ster, meneer. We doen de afwas hier uitsluitend met champagne.”

Martin Heynen

    • Ik