Nog net droge voeten in Brazilië

Nog net droge voeten in Brazilië Bacabal. Een vrouw zit te lunchen voor haar woning in de stad Bacabal, in de Noordoostelijke Braziliaanse staat Maranhão. Overstromingen en modderverschuivingen veroorzaakt door wekenlange, hevige regen hebben volgens de Braziliaanse autoriteiten aan zeker 42 mensen gekost en zeker 270.000 mensen dakloos gemaakt. De arme deelstaat Maranhão stond voorheen bekend als uiterst droog gebied. Foto Reuters A resident has her lunch outside her house flooded by water from the Mearim river in Bacabal, in the northeastern state of Maranhao, May 12, 2009. Floods and mudslides from months of heavy rains in northern Brazil have driven more than 300,000 from their homes and killed at least 44 people, according to the Brazilian Civil Defense. REUTERS/Paulo Whitaker (BRAZIL ENVIRONMENT DISASTER)
Nog net droge voeten in Brazilië Bacabal. Een vrouw zit te lunchen voor haar woning in de stad Bacabal, in de Noordoostelijke Braziliaanse staat Maranhão. Overstromingen en modderverschuivingen veroorzaakt door wekenlange, hevige regen hebben volgens de Braziliaanse autoriteiten aan zeker 42 mensen gekost en zeker 270.000 mensen dakloos gemaakt. De arme deelstaat Maranhão stond voorheen bekend als uiterst droog gebied. Foto Reuters A resident has her lunch outside her house flooded by water from the Mearim river in Bacabal, in the northeastern state of Maranhao, May 12, 2009. Floods and mudslides from months of heavy rains in northern Brazil have driven more than 300,000 from their homes and killed at least 44 people, according to the Brazilian Civil Defense. REUTERS/Paulo Whitaker (BRAZIL ENVIRONMENT DISASTER) REUTERS