6 redenen om tv te kijken

Bridget Jones: The edge of Reason RTL5, 20.30-22.30u. Vervolg van het succesvolle Bridget Jones’s Diary. Bridget heeft intussen (eindelijk) gekozen voor Mark, maar is toch weer op de haar bekende wijze aan het twijfelen geslagen. Ook belandt ze op de haar bekende wijze in een Thaise gevangenis. (Beeban Kidron, 2004)
Bridget Jones: The edge of Reason RTL5, 20.30-22.30u. Vervolg van het succesvolle Bridget Jones’s Diary. Bridget heeft intussen (eindelijk) gekozen voor Mark, maar is toch weer op de haar bekende wijze aan het twijfelen geslagen. Ook belandt ze op de haar bekende wijze in een Thaise gevangenis. (Beeban Kidron, 2004) Sparham, Laurie

1 Film

Bridget Jones: The edge of Reason

RTL5, 20.30-22.30u.

Vervolg van het succesvolle Bridget Jones’s Diary. Bridget heeft intussen (eindelijk) gekozen voor Mark, maar is toch weer op de haar bekende wijze aan het twijfelen geslagen. Ook belandt ze op de haar bekende wijze in een Thaise gevangenis. (Beeban Kidron, 2004)

2 interview

Nova College Tour

NED. 3, 20.25-21.15u.

Minister van Financiën Wouter Bos (PvdA) wordt geïnterviewd door studenten van de Vrije Universiteit van Amsterdam, waar hij zelf is afgestudeerd in politicologie en economie. Onder leiding van presentator Twan Huys.

3 Thriller

Femme Fatale

Canvas, 20.40-22.30u.

Lily pleegt een spectaculaire diamantenroof, die plaats vindt tijdens het Filmfestival van Cannes. Het verhaal draait om deze vrouw die er vandoor gaat met de miljoenenbuit. Achternagezeten door andere criminelen die ze handig weet af te schudden. (Brian De Palma, 2002)

4 Reality

SOS Sonja

RTL4, 21,30-22.30u.

Sonja Bakker helpt mensen die graag willen afvallen, maar bij wie het in hun eentje niet lukt. Elke aflevering volgen we twee personen in hun strijd tegen de kilo’s, het ongezonde eten en dito levensstijl.

5 documentaire

Ancient mega structures

National Geographic, 23.00-00.00u.

Serie over fenomenale monumentale bouwwerken, met als onderwerp deze week de koepel van St. Paul’s cathedral in Londen, voltooid in 1708. De koepel van 111 meter hoog is, op die van de Sint Pieter in Rome na, de grootste in de wereld.

6 actueel

Filmjournaal Cannes

NED.2, 23.30-23.55u.

Vanaf vandaag vindt tot 24 mei het filmfestival in Cannes plaats. Roeland Fernhout doet in een dagelijk journaal verslag vanaf het festival. Hij vertelt wat we het komende jaar in de bioscoop kunnen verwachten.