Wandelen langs de Noord-Zuidlijn

Wandelen langs de Noord-Zuidlijn Amsterdam, 12 mei. Rondom de bouwput van de Noord-Zuidlijn op het Rokin is een honderden meters lange wand geplaatst met foto’s. De werkzaamheden aan de toekomstige metrolijn liggen, bij onder meer het Rokin en op de Vijzelgracht, al geruime tijd stil. Vorig jaar zomer verzakten twee keer panden bij de bouwput op de Vijzelgracht, waarna de aanleg van de metrolijn ernstige vertraging opliep. Het boren van de metro kan op zijn vroegst volgend jaar beginnen. Een commissie onder leiding van oud-minister Veerman zal zich begin juni uitspreken over hoe het met de Noord-Zuidlijn verder moet. Foto Willem Sluyterman van Loo Amsterdam, 24 april 2009. Rondom de bouwput van de Noord-Zuidlijn op het Rokin is een honderden meters lange wand geplaatst met foto's. Foto: Willem Sluyterman van Loo
Wandelen langs de Noord-Zuidlijn Amsterdam, 12 mei. Rondom de bouwput van de Noord-Zuidlijn op het Rokin is een honderden meters lange wand geplaatst met foto’s. De werkzaamheden aan de toekomstige metrolijn liggen, bij onder meer het Rokin en op de Vijzelgracht, al geruime tijd stil. Vorig jaar zomer verzakten twee keer panden bij de bouwput op de Vijzelgracht, waarna de aanleg van de metrolijn ernstige vertraging opliep. Het boren van de metro kan op zijn vroegst volgend jaar beginnen. Een commissie onder leiding van oud-minister Veerman zal zich begin juni uitspreken over hoe het met de Noord-Zuidlijn verder moet. Foto Willem Sluyterman van Loo Amsterdam, 24 april 2009. Rondom de bouwput van de Noord-Zuidlijn op het Rokin is een honderden meters lange wand geplaatst met foto's. Foto: Willem Sluyterman van Loo Sluyterman van Loo, Willem