Film van de dag

De ongelukkig getrouwde Jennifer Aniston valt in The Good Girl voor de mooie ogen van Jake Gyllenhaal
De ongelukkig getrouwde Jennifer Aniston valt in The Good Girl voor de mooie ogen van Jake Gyllenhaal

The Good Girl. Justine (Jennifer Aniston) werkt in de Retail Rodeo, een supermarkt aan de rand van een naamloos dorp ergens in Texas. Justine is haar saaie leven in de winkel en thuis zat. Ze is getrouwd met een huisschilder die elke avond samen met zijn maat stoned voor de buis zit. Ze valt voor de mooie ogen van een nieuwe, jongere winkelbediende (Jake Gyllenhaal) die zichzelf Holden noemt, naar de hoofdpersoon uit J.D. Salingers The Catcher in the Rye. In haar wanhoop ziet ze in het pathetische pubergedrag van de bediende een mogelijkheid tot ontsnapping. (Miguel Arteta, 2002, VS), RTL8, 20.30-22.10u.André Waardenburg

    • André Waardenburg