Hoofd premier gevuld met lucht

Nederland, Baarle Nassau, 09-05-2009 Een luchtballon met de afbeelding van Jan Peter Balkenende word opgelaten als startschot voor de landelijke CDA-campagne voor de Europese Hoofd premier gevuld met lucht Baarle-Nassau. Het CDA trapte zaterdag haar campagne af voor de Europese Parlementsverkiezingen op 4 juni, met de afvaart van een 25 meter hoge luchtballon. Het hoofd van premier Jan Peter Balkenende staat erop, evenals de Erasmusbrug, windmolens en de Sneker Waterpoort. Lijsttrekker Wim van de Camp nam enkele van zijn hyves-vrienden mee de lucht in. Foto Joyce van Belkom Verkiezingen. Foto: Joyce van Belkom
Nederland, Baarle Nassau, 09-05-2009 Een luchtballon met de afbeelding van Jan Peter Balkenende word opgelaten als startschot voor de landelijke CDA-campagne voor de Europese Hoofd premier gevuld met lucht Baarle-Nassau. Het CDA trapte zaterdag haar campagne af voor de Europese Parlementsverkiezingen op 4 juni, met de afvaart van een 25 meter hoge luchtballon. Het hoofd van premier Jan Peter Balkenende staat erop, evenals de Erasmusbrug, windmolens en de Sneker Waterpoort. Lijsttrekker Wim van de Camp nam enkele van zijn hyves-vrienden mee de lucht in. Foto Joyce van Belkom Verkiezingen. Foto: Joyce van Belkom Belkom, Joyce van