CDA trapt af met heteluchtballon

CDA trapt af met heteluchtballon Baarle-Nassau, 11 mei. Met een ballonvaart van lijsttrekker Wim van de Camp is het CDA afgelopen zaterdag, de dag van Europa, zijn campagne voor de Europese Parlementsverkiezingen begonnen. Op de heteluchtballon van ruim 25 meter hoog is het hoofd van premier Jan Peter Balkenende afgebeeld, evenals Hollandse onderwerpen als de Erasmusbrug, windmolens en de Sneker Waterpoort. Op deze manier wil het CDA de aandacht vestigen op de Europese verkiezingen die op 4 juni plaatshebben. Lijsttrekker Wim van de Camp nam enkele vrienden mee uit zijn internetnetwerk Hyves. Ook in dit weekeinde vond de ‘27 uur van Europa’ plaats. Voor dit evenement deed Frans Timmermans (PvdA, Europese Zaken) in ruim een etmaal twaalf Nederlandse steden aan om met bekende en onbekende Nederlanders over Europa te praten. De tocht eindigde in de nacht van zaterdag en zondag in Groningen. Op elke locatie stond een ander Europees onderwerp, dilemma of thema centraal. Foto Joyce van Belkom Nederland, Baarle Nassau, 09-05-2009 Een luchtballon met de afbeelding van Jan Peter Balkenende word opgelaten als startschot voor de landelijke CDA-campagne voor de Europese Verkiezingen. Foto: Joyce van Belkom
CDA trapt af met heteluchtballon Baarle-Nassau, 11 mei. Met een ballonvaart van lijsttrekker Wim van de Camp is het CDA afgelopen zaterdag, de dag van Europa, zijn campagne voor de Europese Parlementsverkiezingen begonnen. Op de heteluchtballon van ruim 25 meter hoog is het hoofd van premier Jan Peter Balkenende afgebeeld, evenals Hollandse onderwerpen als de Erasmusbrug, windmolens en de Sneker Waterpoort. Op deze manier wil het CDA de aandacht vestigen op de Europese verkiezingen die op 4 juni plaatshebben. Lijsttrekker Wim van de Camp nam enkele vrienden mee uit zijn internetnetwerk Hyves. Ook in dit weekeinde vond de ‘27 uur van Europa’ plaats. Voor dit evenement deed Frans Timmermans (PvdA, Europese Zaken) in ruim een etmaal twaalf Nederlandse steden aan om met bekende en onbekende Nederlanders over Europa te praten. De tocht eindigde in de nacht van zaterdag en zondag in Groningen. Op elke locatie stond een ander Europees onderwerp, dilemma of thema centraal. Foto Joyce van Belkom Nederland, Baarle Nassau, 09-05-2009 Een luchtballon met de afbeelding van Jan Peter Balkenende word opgelaten als startschot voor de landelijke CDA-campagne voor de Europese Verkiezingen. Foto: Joyce van Belkom Belkom, Joyce van