Star Trek

Star Trek In: 76 bioscopen. De sciencefiction-serie Star Trek draaide om onmogelijke situaties en dodelijke dilemma’s. Maar altijd redde kapitein Kirk zijn ruimteschip U.S.S. Enterprise met branie en onorthodoxe invallen. Star Trek is een peperdure, maar geslaagde poging om het roestige filmmerk nieuw leven in te blazen. Redt deze film ook Star Trek? De jonge, onbekende crew van de Enterprise heeft voldoende karakter en charisma, de film voldoende vaart en wervelende actie om de vele ongerijmdheden tijdelijk te vergeten. Regie: J.J. Abrams. Met: Chris Pine, Zachary Quinto. Scene uit de film Star Trek (2008) Directed by: J.J. Abrams Foto: UPI Industrial Light & Magic

In: 76 bioscopen.

De sciencefiction-serie Star Trek draaide om onmogelijke situaties en dodelijke dilemma’s. Maar altijd redde kapitein Kirk zijn ruimteschip U.S.S. Enterprise met branie en onorthodoxe invallen. Star Trek is een peperdure, maar geslaagde poging om het roestige filmmerk nieuw leven in te blazen. Redt deze film ook Star Trek? De jonge, onbekende crew van de Enterprise heeft voldoende karakter en charisma, de film voldoende vaart en wervelende actie om de vele ongerijmdheden tijdelijk te vergeten. Regie: J.J. Abrams. Met: Chris Pine, Zachary Quinto.