Sluipweg in kunstfort Vijfhuizen

Sluipweg in kunstfort Vijfhuizen Vijfhuizen Voor zijn kunstwerk Sluipweg, waarlangs de dood heeft weten te ontsnappen verzamelde Hans van Houwelingen driehonderd grafstenen. Samen vormen ze een pad dat leidt over de wal rondom het Kunstfort in Vijfhuizen. Ter gelegenheid van de oplevering van de Sluipweg is in het fort een expositie te zien met de titel Ruhezeit Abgelaufen. Op 17 mei vindt in het kader van deze manifestatie Leven, het spel plaats, een interactief spel van Hans Venhuizen over (over)leven, relaties, netwerken, opportunisme en de dood.Van 10 mei, 13u30 t/m 2 aug. Inl www.kunstfort.nl
Sluipweg in kunstfort Vijfhuizen Vijfhuizen Voor zijn kunstwerk Sluipweg, waarlangs de dood heeft weten te ontsnappen verzamelde Hans van Houwelingen driehonderd grafstenen. Samen vormen ze een pad dat leidt over de wal rondom het Kunstfort in Vijfhuizen. Ter gelegenheid van de oplevering van de Sluipweg is in het fort een expositie te zien met de titel Ruhezeit Abgelaufen. Op 17 mei vindt in het kader van deze manifestatie Leven, het spel plaats, een interactief spel van Hans Venhuizen over (over)leven, relaties, netwerken, opportunisme en de dood.Van 10 mei, 13u30 t/m 2 aug. Inl www.kunstfort.nl

Vijfhuizen

Voor zijn kunstwerk Sluipweg, waarlangs de dood heeft weten te ontsnappen verzamelde Hans van Houwelingen driehonderd grafstenen. Samen vormen ze een pad dat leidt over de wal rondom het Kunstfort in Vijfhuizen. Ter gelegenheid van de oplevering van de Sluipweg is in het fort een expositie te zien met de titel Ruhezeit Abgelaufen. Op 17 mei vindt in het kader van deze manifestatie Leven, het spel plaats, een interactief spel van Hans Venhuizen over (over)leven, relaties, netwerken, opportunisme en de dood.Van 10 mei, 13u30 t/m 2 aug. Inl www.kunstfort.nl