Sjakoo: openluchtmusical op het IJ

Sjakoo: openluchtmusical op het IJ Amsterdam Sjakoo was in het zeventiende-eeuwse Amsterdam boef en volksheld tegelijk. Maar de musical Sjakoo, een openluchtvoorstelling op een ponton in het Oosterdok, naast het Nemo-gebouw, is vooral een fleurige fantasie – met vrolijk vette knipogen naar Rembrandt, Vondel en de schutterij die de financiële crisis na de Gouden Eeuw trachtte te verhalen op de vele buitenlanders in de stad. Een speels spektakel, met flair geschreven en gespeeld tegen de hoogst toepasselijke achtergrond van het IJ. T/m 31 juli. Inl: 0900 - 300 5000 of www.sjakoo.com

Amsterdam

Sjakoo was in het zeventiende-eeuwse Amsterdam boef en volksheld tegelijk. Maar de musical Sjakoo, een openluchtvoorstelling op een ponton in het Oosterdok, naast het Nemo-gebouw, is vooral een fleurige fantasie – met vrolijk vette knipogen naar Rembrandt, Vondel en de schutterij die de financiële crisis na de Gouden Eeuw trachtte te verhalen op de vele buitenlanders in de stad. Een speels spektakel, met flair geschreven en gespeeld tegen de hoogst toepasselijke achtergrond van het IJ. T/m 31 juli. Inl: 0900 - 300 5000 of www.sjakoo.com