Scheuren op een space bike

Scheuren op een space bike Amsterdam ‘Zoeken naar leven’ is een nieuwe expositie in science center NEMO. Het gaat over de mysteries van het leven; vanaf de Big Bang tot in de verre toekomst, op aarde en in het heelal. Ze kunnen een echte 4.65 miljard oude meteoriet aanraken, scheuren door de ruimte op een space bike en nog veel meer. Ook nog te doen in de meivakantie in NEMO: workshops zoals het Test-Lab en Elektro-Lab. Ook zijn er twee theatervoorstellingen; ‘Goochelen met Getallen’, ‘De Balans-Show’ en een expositie over ruimtecapsules. T/m 10 mei Oosterdok 2. Dag 10-17u. Inl www.e-NEMO.nl.
Scheuren op een space bike Amsterdam ‘Zoeken naar leven’ is een nieuwe expositie in science center NEMO. Het gaat over de mysteries van het leven; vanaf de Big Bang tot in de verre toekomst, op aarde en in het heelal. Ze kunnen een echte 4.65 miljard oude meteoriet aanraken, scheuren door de ruimte op een space bike en nog veel meer. Ook nog te doen in de meivakantie in NEMO: workshops zoals het Test-Lab en Elektro-Lab. Ook zijn er twee theatervoorstellingen; ‘Goochelen met Getallen’, ‘De Balans-Show’ en een expositie over ruimtecapsules. T/m 10 mei Oosterdok 2. Dag 10-17u. Inl www.e-NEMO.nl.

Amsterdam

‘Zoeken naar leven’ is een nieuwe expositie in science center NEMO. Het gaat over de mysteries van het leven; vanaf de Big Bang tot in de verre toekomst, op aarde en in het heelal. Ze kunnen een echte 4.65 miljard oude meteoriet aanraken, scheuren door de ruimte op een space bike en nog veel meer. Ook nog te doen in de meivakantie in NEMO: workshops zoals het Test-Lab en Elektro-Lab. Ook zijn er twee theatervoorstellingen; ‘Goochelen met Getallen’, ‘De Balans-Show’ en een expositie over ruimtecapsules. T/m 10 mei Oosterdok 2. Dag 10-17u. Inl www.e-NEMO.nl.