Prijs varkensvlees daalt in China

Prijs varkensvlees daalt in China Changzhi, 8 mei. Een slager in de Chinese stad Changzhi wacht op klanten voor de grote stukken varkensvlees die zij verkoopt. De prijs voor varkensvlees, een cruciaal ingrediënt in veel Chinese gerechten, daalt gestaag. Chinese consumenten zijn de grootste afnemers van varkensvlees ter wereld. Volgens analisten wordt de dalende prijs veroorzaakt door te veel aanbod en door angst voor besmetting met het beruchte virus H1N1, oftewel varkensgriep. Foto Reuters A pork vendor waits for customers at her stall in Changzhi, Shanxi province May 8, 2009. Chinese pork prices are sliding but not because of fears about the H1N1 flu outbreak, industry officials in the world's top pork consumer and producer said on Thursday. REUTERS/Stringer (CHINA BUSINESS) CHINA OUT. NO COMMERCIAL OR EDITORIAL SALES IN CHINA
Prijs varkensvlees daalt in China Changzhi, 8 mei. Een slager in de Chinese stad Changzhi wacht op klanten voor de grote stukken varkensvlees die zij verkoopt. De prijs voor varkensvlees, een cruciaal ingrediënt in veel Chinese gerechten, daalt gestaag. Chinese consumenten zijn de grootste afnemers van varkensvlees ter wereld. Volgens analisten wordt de dalende prijs veroorzaakt door te veel aanbod en door angst voor besmetting met het beruchte virus H1N1, oftewel varkensgriep. Foto Reuters A pork vendor waits for customers at her stall in Changzhi, Shanxi province May 8, 2009. Chinese pork prices are sliding but not because of fears about the H1N1 flu outbreak, industry officials in the world's top pork consumer and producer said on Thursday. REUTERS/Stringer (CHINA BUSINESS) CHINA OUT. NO COMMERCIAL OR EDITORIAL SALES IN CHINA REUTERS