Opening schouwburg Amsterdam

Opening schouwburg Amsterdam Amsterdam Als doop van de nieuwe zaal houdt de schouwburg morgen een open dag, die om twaalf uur begint met een concert op het Ajaxbalkon. Bijzonder is het ervaringstheater: In Uw koninkrijk kome zit u in een blinddating-cabine; in De sterkste ontmoet u uw liefdesrivaal. Orkater speelt Black Face en Toneelgroep Amsterdam Rocco en zijn broers. Kinderen kunnen naar het ballet Zwanenmeer Bijlmermeer of naar de drie stukken van de Toneelmakerij. Op het Gijsbrechtbordes mogen ze met wasco op de muren kliederen. Kaartjes alleen aan de kassa. Inl. www.ssba.nl. Amsterdam, 08-04-09. Ex- en interieurs van de verbouwing van de stadsschouwburg Amsterdam. Foto Leo van Velzen NrcHb. Kleine zaal met doorkijk op muur oude schouwburg. theaters bouwterreinen verbouwingen symboliek
Opening schouwburg Amsterdam Amsterdam Als doop van de nieuwe zaal houdt de schouwburg morgen een open dag, die om twaalf uur begint met een concert op het Ajaxbalkon. Bijzonder is het ervaringstheater: In Uw koninkrijk kome zit u in een blinddating-cabine; in De sterkste ontmoet u uw liefdesrivaal. Orkater speelt Black Face en Toneelgroep Amsterdam Rocco en zijn broers. Kinderen kunnen naar het ballet Zwanenmeer Bijlmermeer of naar de drie stukken van de Toneelmakerij. Op het Gijsbrechtbordes mogen ze met wasco op de muren kliederen. Kaartjes alleen aan de kassa. Inl. www.ssba.nl. Amsterdam, 08-04-09. Ex- en interieurs van de verbouwing van de stadsschouwburg Amsterdam. Foto Leo van Velzen NrcHb. Kleine zaal met doorkijk op muur oude schouwburg. theaters bouwterreinen verbouwingen symboliek Velzen, Leo van

Amsterdam

Als doop van de nieuwe zaal houdt de schouwburg morgen een open dag, die om twaalf uur begint met een concert op het Ajaxbalkon. Bijzonder is het ervaringstheater: In Uw koninkrijk kome zit u in een blinddating-cabine; in De sterkste ontmoet u uw liefdesrivaal. Orkater speelt Black Face en Toneelgroep Amsterdam Rocco en zijn broers. Kinderen kunnen naar het ballet Zwanenmeer Bijlmermeer of naar de drie stukken van de Toneelmakerij. Op het Gijsbrechtbordes mogen ze met wasco op de muren kliederen. Kaartjes alleen aan de kassa. Inl. www.ssba.nl.