Open Source

Open Source Amsterdam Zuid-Oost De Bijlmer krijgt vanaf deze week zijn eigen kunstbiënnale. De tentoonstelling Open Source wordt gehouden in de openbare ruimte, langs een wandelroute van drie kilometer tussen NS station Bijlmer-Arena en metrostation Kraaiennest. Daar zijn veertien werken te zien van kunstenaars als Thomas Hirschhorn, Peter Stel, Amalia Pica en het Amerikaans/Cubaanse duo Jennifer Allora & Guillermo Calzadilla. Vijf werken zullen na afloop van de manifestatie blijven staan. 9 mei t/m 11 juli. Inl: www.opensourceamsterdam.nl.
Open Source Amsterdam Zuid-Oost De Bijlmer krijgt vanaf deze week zijn eigen kunstbiënnale. De tentoonstelling Open Source wordt gehouden in de openbare ruimte, langs een wandelroute van drie kilometer tussen NS station Bijlmer-Arena en metrostation Kraaiennest. Daar zijn veertien werken te zien van kunstenaars als Thomas Hirschhorn, Peter Stel, Amalia Pica en het Amerikaans/Cubaanse duo Jennifer Allora & Guillermo Calzadilla. Vijf werken zullen na afloop van de manifestatie blijven staan. 9 mei t/m 11 juli. Inl: www.opensourceamsterdam.nl.

Amsterdam Zuid-Oost

De Bijlmer krijgt vanaf deze week zijn eigen kunstbiënnale. De tentoonstelling Open Source wordt gehouden in de openbare ruimte, langs een wandelroute van drie kilometer tussen NS station Bijlmer-Arena en metrostation Kraaiennest. Daar zijn veertien werken te zien van kunstenaars als Thomas Hirschhorn, Peter Stel, Amalia Pica en het Amerikaans/Cubaanse duo Jennifer Allora & Guillermo Calzadilla. Vijf werken zullen na afloop van de manifestatie blijven staan.

9 mei t/m 11 juli. Inl: www.opensourceamsterdam.nl.