Opinie

    • Ik

Ochtendflirt

Zondagochtend de dikke zaterdagkrant lezen, altijd een plezierig moment in de week. Ik ben hem alleen vergeten te kopen, ontdek ik tijdens mijn ontbijtje – broodje chocopasta met een gekookt eitje. Snel op de fiets naar het tankstation om een exemplaar te kopen. Achter de kassa zit een goed uitziende jongeman en ik glimlach vriendelijk

None

Zondagochtend de dikke zaterdagkrant lezen, altijd een plezierig moment in de week. Ik ben hem alleen vergeten te kopen, ontdek ik tijdens mijn ontbijtje - broodje chocopasta met een gekookt eitje.
Snel op de fiets naar het tankstation om een exemplaar te kopen. Achter de kassa zit een goed uitziende jongeman en ik glimlach vriendelijk naar hem, flirt die ik ben. En hij glimlacht minstens zo vriendelijk naar me terug!
Als ik thuiskom en in de spiegel kijk, begrijp ik waarom. Vanuit mijn mondhoeken lopen twee horizontale, bruine chocoladestrepen over mijn wangen.
Inge Scheper

    • Ik