My name is Spinoza

My name is Spinoza Amsterdam De ideeën van Spinoza (Amsterdam, 1632-1677) over god en religie, goed en kwaad, rede en emotie vormen de pijlers onder kernwaarden als tolerantie, respect en vrijheid van meningsuiting. Met exposities, performances, interventies en talkshows brengt de manifestatie My name is Spinoza de filosoof een eerbetoon. De manifestatie biedt een platform aan kunstenaars, kunstinstellingen en publiek en toetst of het gedachtegoed van de invloedrijke filosoof na vier eeuwen nog standhoudt. Vanaf 8 mei. Inl: www.spinozamanifestatie.n

Amsterdam

De ideeën van Spinoza (Amsterdam, 1632-1677) over god en religie, goed en kwaad, rede en emotie vormen de pijlers onder kernwaarden als tolerantie, respect en vrijheid van meningsuiting. Met exposities, performances, interventies en talkshows brengt de manifestatie My name is Spinoza de filosoof een eerbetoon. De manifestatie biedt een platform aan kunstenaars, kunstinstellingen en publiek en toetst of het gedachtegoed van de invloedrijke filosoof na vier eeuwen nog standhoudt.

Vanaf 8 mei. Inl: www.spinozamanifestatie.n