Moederdag

Johannes Vermeer Dutch, 1632 - 1675 Woman Holding a Balance, c. 1664 oil on canvas, stretcher size: 42.5 x 38 cm (16 3/4 x 15 in.) painted surface: 39.7 x 35.5 cm (15 7/8 x 14 in.) National Gallery of Art, Washington Widener Collection Moederdag KINDEREN KINDEREN selectie Rotterdam/Amsterdam/Delft Kinderen die hun moeder willen verrassen kunnen haar meenemen naar een (gratis) concert door het Rotterdams JeugdSymfonieOrkest om 19u in Las Palmas, Rotterdam. Of meenemen naar een ‘Moederdag recital’ met lezing door pianiste Yumi Toyama, die om 16u o.a. Mozart en Schubert speelt in het Amsterdamse Museum Geelvinck Hinlopen. Res info@museumgeelvinck.nl. En moeders hebben gratis entree bij het Vermeer Centrum Delft, waar de expositie De liefdesboodschappen van Vermeer is. Inl www.vermeerdelft.nl.

Rotterdam/Amsterdam/Delft

Kinderen die hun moeder willen verrassen kunnen haar meenemen naar een (gratis) concert door het Rotterdams JeugdSymfonieOrkest om 19u in Las Palmas, Rotterdam. Of meenemen naar een ‘Moederdag recital’ met lezing door pianiste Yumi Toyama, die om 16u o.a. Mozart en Schubert speelt in het Amsterdamse Museum Geelvinck Hinlopen. Res info@museumgeelvinck.nl. En moeders hebben gratis entree bij het Vermeer Centrum Delft, waar de expositie De liefdesboodschappen van Vermeer is. Inl www.vermeerdelft.nl.