Martinus Nijhoff

Martinus Nijhoff Utrecht Met poetry slam, psalmgezang, literaire wandelingen, theater, lezingen, Utrechtse coryfeeën die hun favoriete gedichten voorlezen en voordrachten wordt schrijver/dichter Martinus Nijhoff (1894-1953) herdacht. In de voorstelling De wandelaar in de wolken op 15 mei (20u15) in Salon Saffier flaneert acteur en theatermaker Boris van den Wijngaard langs de poëzie- en prozapareltjes van Nijhoff. Zaterdag zijn er literaire stadswandelingen met broodjes om 11u en 13u45 en 's avonds gaan slamdichters op kroegentocht met Nijhoff (20u). Van 14 mei t/m 17 mei. Inl www.slau.nl
Martinus Nijhoff Utrecht Met poetry slam, psalmgezang, literaire wandelingen, theater, lezingen, Utrechtse coryfeeën die hun favoriete gedichten voorlezen en voordrachten wordt schrijver/dichter Martinus Nijhoff (1894-1953) herdacht. In de voorstelling De wandelaar in de wolken op 15 mei (20u15) in Salon Saffier flaneert acteur en theatermaker Boris van den Wijngaard langs de poëzie- en prozapareltjes van Nijhoff. Zaterdag zijn er literaire stadswandelingen met broodjes om 11u en 13u45 en 's avonds gaan slamdichters op kroegentocht met Nijhoff (20u). Van 14 mei t/m 17 mei. Inl www.slau.nl

Utrecht

Met poetry slam, psalmgezang, literaire wandelingen, theater, lezingen, Utrechtse coryfeeën die hun favoriete gedichten voorlezen en voordrachten wordt schrijver/dichter Martinus Nijhoff (1894-1953) herdacht. In de voorstelling De wandelaar in de wolken op 15 mei (20u15) in Salon Saffier flaneert acteur en theatermaker Boris van den Wijngaard langs de poëzie- en prozapareltjes van Nijhoff. Zaterdag zijn er literaire stadswandelingen met broodjes om 11u en 13u45 en 's avonds gaan slamdichters op kroegentocht met Nijhoff (20u). Van 14 mei t/m 17 mei. Inl www.slau.nl