Hij zorgt voor orde en recht

Hij zorgt voor orde en recht Maar het Pakistaanse leger heeft de Talibaan in de Swat-vallei nu toch aangevallen. Het Westen is tevreden, de Pakistanen minder. pagina 4 en 5 Een Pakistaanse Talibaan in een moskee in Buner, ongeveer 100 kilometer ten noordwesten van de Pakistaanse hoofdstad Islamabad, 23 april. Foto Reuters Hij zorgt voor orde en recht Maar het Pakistaanse leger heeft de Talibaan in de Swat-vallei nu toch aangevallen. Het Westen is tevreden, de Pakistanen minder. pagina 4 en 5 Een Pakistaanse Talibaan in een moskee in Buner, ongeveer 100 kilometer ten noordwesten van de Pakistaanse hoofdstad Islamabad, 23 april. Foto Reuters A member of the Pakistani Taliban offers prayer as his his gun lies in front him at a mosque in the Buner district, about 100 km (60 miles) northwest of Islamabad April 23, 2009. Pakistani authorities on Thursday deployed paramilitary troops in a nothwestern district virtually taken over by the Taliban after government ceded to their demand to impose Islamic law, police said. REUTERS/Stringer (PAKISTAN POLITICS CONFLICT)
Hij zorgt voor orde en recht Maar het Pakistaanse leger heeft de Talibaan in de Swat-vallei nu toch aangevallen. Het Westen is tevreden, de Pakistanen minder. pagina 4 en 5 Een Pakistaanse Talibaan in een moskee in Buner, ongeveer 100 kilometer ten noordwesten van de Pakistaanse hoofdstad Islamabad, 23 april. Foto Reuters Hij zorgt voor orde en recht Maar het Pakistaanse leger heeft de Talibaan in de Swat-vallei nu toch aangevallen. Het Westen is tevreden, de Pakistanen minder. pagina 4 en 5 Een Pakistaanse Talibaan in een moskee in Buner, ongeveer 100 kilometer ten noordwesten van de Pakistaanse hoofdstad Islamabad, 23 april. Foto Reuters A member of the Pakistani Taliban offers prayer as his his gun lies in front him at a mosque in the Buner district, about 100 km (60 miles) northwest of Islamabad April 23, 2009. Pakistani authorities on Thursday deployed paramilitary troops in a nothwestern district virtually taken over by the Taliban after government ceded to their demand to impose Islamic law, police said. REUTERS/Stringer (PAKISTAN POLITICS CONFLICT) REUTERS

pagina 4 en 5