Genomineerden Prix de Rome

Genomineerden Prix de Rome Rotterdam/Amsterdam Werk van zes longlistkandidaten en vier genomineerden van de shortlist van de Prix de Rome 2009, de oudste Nederlandse staatsprijs voor beeldende kunst, is tegelijkertijd op twee locaties te zien is. De dubbeltentoonstelling vindt plaats in Witte de With en in De Appel, dat in afwachting van de oplevering van haar nieuwe thuisbasis tijdelijk intrek heeft genomen in de Zuiveringshal van de Westergasfabriek in Amsterdam. 9 mei t/m 14 juni Witte de With, Witte de Withstraat. ‘Zuiveringshal Oost’, Pazzanistraat 23. Di- zo 11-18u. Inl www.prixderome.nl

Rotterdam/Amsterdam

Werk van zes longlistkandidaten en vier genomineerden van de shortlist van de Prix de Rome 2009, de oudste Nederlandse staatsprijs voor beeldende kunst, is tegelijkertijd op twee locaties te zien is. De dubbeltentoonstelling vindt plaats in Witte de With en in De Appel, dat in afwachting van de oplevering van haar nieuwe thuisbasis tijdelijk intrek heeft genomen in de Zuiveringshal van de Westergasfabriek in Amsterdam.

9 mei t/m 14 juni Witte de With, Witte de Withstraat. ‘Zuiveringshal Oost’, Pazzanistraat 23. Di- zo 11-18u. Inl www.prixderome.nl