Eenderde dorp Turkije gevlucht

Eenderde dorp Turkije gevlucht bilge. Zo’n honderd inwoners van het Turkse Bilge, waar maandag een bruiloft eindigde in een bloedbad, zijn woensdagavond het dorp ontvlucht. De twaalf gezinnen, ofwel eenderde van de gemeenschap, vreesden represailles van de familieleden van de 44 dodelijke slachtoffers van de aanslag die vermoedelijk een familievete was. Onder de doden waren ook de bruid en de bruidegom. Paramilitaire politie beschermde de gezinnen terwijl zij hun bezittingen op vrachtwagens pakten en het dorp verlieten. Foto Reuters Eenderde dorp Turkije gevlucht bilge. Zo’n honderd inwoners van het Turkse Bilge, waar maandag een bruiloft eindigde in een bloedbad, zijn woensdagavond het dorp ontvlucht. De twaalf gezinnen, ofwel eenderde van de gemeenschap, vreesden represailles van de familieleden van de 44 dodelijke slachtoffers van de aanslag die vermoedelijk een familievete was. Onder de doden waren ook de bruid en de bruidegom. Paramilitaire politie beschermde de gezinnen terwijl zij hun bezittingen op vrachtwagens pakten en het dorp verlieten. Foto Reuters Villagers load their belongings onto a truck as they get ready to flee from the village of Bilge, the scene of a massacre, in southeast Turkey's Mardin province May 6, 2009. Around 100 villagers have fled their homes in southeast Turkey in fear of revenge attacks for the massacre of 44 people at a wedding in a feud between families. Locals loaded furniture, appliances and clothing onto trucks parked outside their houses and left under the supervision of paramilitary police on Wednesday evening after what was the worst mass killing of civilians in modern Turkish history. Picture taken May 6, 2009. REUTERS/Stringer (TURKEY CRIME LAW)
Eenderde dorp Turkije gevlucht bilge. Zo’n honderd inwoners van het Turkse Bilge, waar maandag een bruiloft eindigde in een bloedbad, zijn woensdagavond het dorp ontvlucht. De twaalf gezinnen, ofwel eenderde van de gemeenschap, vreesden represailles van de familieleden van de 44 dodelijke slachtoffers van de aanslag die vermoedelijk een familievete was. Onder de doden waren ook de bruid en de bruidegom. Paramilitaire politie beschermde de gezinnen terwijl zij hun bezittingen op vrachtwagens pakten en het dorp verlieten. Foto Reuters Eenderde dorp Turkije gevlucht bilge. Zo’n honderd inwoners van het Turkse Bilge, waar maandag een bruiloft eindigde in een bloedbad, zijn woensdagavond het dorp ontvlucht. De twaalf gezinnen, ofwel eenderde van de gemeenschap, vreesden represailles van de familieleden van de 44 dodelijke slachtoffers van de aanslag die vermoedelijk een familievete was. Onder de doden waren ook de bruid en de bruidegom. Paramilitaire politie beschermde de gezinnen terwijl zij hun bezittingen op vrachtwagens pakten en het dorp verlieten. Foto Reuters Villagers load their belongings onto a truck as they get ready to flee from the village of Bilge, the scene of a massacre, in southeast Turkey's Mardin province May 6, 2009. Around 100 villagers have fled their homes in southeast Turkey in fear of revenge attacks for the massacre of 44 people at a wedding in a feud between families. Locals loaded furniture, appliances and clothing onto trucks parked outside their houses and left under the supervision of paramilitary police on Wednesday evening after what was the worst mass killing of civilians in modern Turkish history. Picture taken May 6, 2009. REUTERS/Stringer (TURKEY CRIME LAW) REUTERS