België

België BUITENLAND Brussel Maar weinig schilders hebben zo vaak en met zo veel technisch vernuft ‘de Parisienne’ op doek gezet als de Belg Alfred Stevens (1823-1906). Zijn werk weerspiegelt tevens de ontwikkeling van de schilderkunst in de tweede helft van de negentiende eeuw. Een overzichtsexpositie in de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten laat die ontwikkeling zien met meer dan honderd van Stevens’ schilderijen, tekeningen en pastels. T/m 23 aug., Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, Regentschapsstraat 3. Di-zo 10-17u. Inl 0032 25083211 en www.expo-stevens.be
België BUITENLAND Brussel Maar weinig schilders hebben zo vaak en met zo veel technisch vernuft ‘de Parisienne’ op doek gezet als de Belg Alfred Stevens (1823-1906). Zijn werk weerspiegelt tevens de ontwikkeling van de schilderkunst in de tweede helft van de negentiende eeuw. Een overzichtsexpositie in de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten laat die ontwikkeling zien met meer dan honderd van Stevens’ schilderijen, tekeningen en pastels. T/m 23 aug., Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, Regentschapsstraat 3. Di-zo 10-17u. Inl 0032 25083211 en www.expo-stevens.be

Brussel

Maar weinig schilders hebben zo vaak en met zo veel technisch vernuft ‘de Parisienne’ op doek gezet als de Belg Alfred Stevens (1823-1906). Zijn werk weerspiegelt tevens de ontwikkeling van de schilderkunst in de tweede helft van de negentiende eeuw. Een overzichtsexpositie in de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten laat die ontwikkeling zien met meer dan honderd van Stevens’ schilderijen, tekeningen en pastels. T/m 23 aug., Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, Regentschapsstraat 3. Di-zo 10-17u. Inl 0032 25083211 en www.expo-stevens.be