Automobiel

Automobiel Gorinchem De auto is een geliefde inspiratiebron voor kunstenaars, zo blijkt op de tentoonstelling Automobiel – van heilige koe tot zondebok in het Gorcums Museum. De expositie geeft een beeld van de uiteenlopende opvattingen over de auto als statussymbool, fileveroorzaker en energieverslinder. Vormgevers ontwierpen auto’s om files te omzeilen, gebruik te maken van windenergie of om dodelijke ongelukken te verminderen. Te zien is werk van o.a. Olaf Mooij en Dinie Besems. T/m 21 juni. Grote Markt 17. Di t/m za 10-17u, zo 11-17u. Inl: www.gorcumsmuseum.nl
Automobiel Gorinchem De auto is een geliefde inspiratiebron voor kunstenaars, zo blijkt op de tentoonstelling Automobiel – van heilige koe tot zondebok in het Gorcums Museum. De expositie geeft een beeld van de uiteenlopende opvattingen over de auto als statussymbool, fileveroorzaker en energieverslinder. Vormgevers ontwierpen auto’s om files te omzeilen, gebruik te maken van windenergie of om dodelijke ongelukken te verminderen. Te zien is werk van o.a. Olaf Mooij en Dinie Besems. T/m 21 juni. Grote Markt 17. Di t/m za 10-17u, zo 11-17u. Inl: www.gorcumsmuseum.nl

Gorinchem

De auto is een geliefde inspiratiebron voor kunstenaars, zo blijkt op de tentoonstelling Automobiel – van heilige koe tot zondebok in het Gorcums Museum. De expositie geeft een beeld van de uiteenlopende opvattingen over de auto als statussymbool, fileveroorzaker en energieverslinder. Vormgevers ontwierpen auto’s om files te omzeilen, gebruik te maken van windenergie of om dodelijke ongelukken te verminderen. Te zien is werk van o.a. Olaf Mooij en Dinie Besems.

T/m 21 juni. Grote Markt 17. Di t/m za 10-17u, zo 11-17u. Inl: www.gorcumsmuseum.nl