Art Amsterdam

Art Amsterdam Amsterdam Omdat de kunstbeurs Art Amsterdam dit jaar zijn 25-jarig jubileum viert, is aan alle 120 deelnemende galeries gevraagd om in hun stand een solotentoonstelling te maken. Ook is er een speciale presentatie van het Stedelijk Museum, een foto-expositie samengesteld door gastcurator Hans Aarsman. En Cees Krijnen fotografeert bij de entree vrouwelijke bezoekers voor zijn project Cees kunstminnende bewuste vrouwen collectief, waarvan hij terplekke een foto-expositie formeert. 13 t/m 17 mei, Hal 8/ Parkhal van de RAI. Inl: www.artamsterdam.nl
Art Amsterdam Amsterdam Omdat de kunstbeurs Art Amsterdam dit jaar zijn 25-jarig jubileum viert, is aan alle 120 deelnemende galeries gevraagd om in hun stand een solotentoonstelling te maken. Ook is er een speciale presentatie van het Stedelijk Museum, een foto-expositie samengesteld door gastcurator Hans Aarsman. En Cees Krijnen fotografeert bij de entree vrouwelijke bezoekers voor zijn project Cees kunstminnende bewuste vrouwen collectief, waarvan hij terplekke een foto-expositie formeert. 13 t/m 17 mei, Hal 8/ Parkhal van de RAI. Inl: www.artamsterdam.nl

Amsterdam

Omdat de kunstbeurs Art Amsterdam dit jaar zijn 25-jarig jubileum viert, is aan alle 120 deelnemende galeries gevraagd om in hun stand een solotentoonstelling te maken. Ook is er een speciale presentatie van het Stedelijk Museum, een foto-expositie samengesteld door gastcurator Hans Aarsman. En Cees Krijnen fotografeert bij de entree vrouwelijke bezoekers voor zijn project Cees kunstminnende bewuste vrouwen collectief, waarvan hij terplekke een foto-expositie formeert. 13 t/m 17 mei, Hal 8/ Parkhal van de RAI. Inl: www.artamsterdam.nl