Film van de dag

Leonardo DiCaprio als jonge meesteroplichter in Catch Me If You Can. Catch me if you can Leonardo DiCaprio foto SBS vrij van rechten mits gebruikt ter illustratie van het programma foto vrij van rechten mits gebruikt ter illustratie van het programma Bij publicatie is de creditregel Foto SBS verplicht. Dit beeld mag niet worden opgeslagen en moet na gebruik vernietigd worden. This picture is for one time publication only, it may not be stored by no matter of means and must be destroyed after use. Creditline: Foto SBS is compulsory.
Leonardo DiCaprio als jonge meesteroplichter in Catch Me If You Can. Catch me if you can Leonardo DiCaprio foto SBS vrij van rechten mits gebruikt ter illustratie van het programma foto vrij van rechten mits gebruikt ter illustratie van het programma Bij publicatie is de creditregel Foto SBS verplicht. Dit beeld mag niet worden opgeslagen en moet na gebruik vernietigd worden. This picture is for one time publication only, it may not be stored by no matter of means and must be destroyed after use. Creditline: Foto SBS is compulsory. SBS

Catch Me If You Can. Steven Spielberg werkt veel samen met componist John Williams. Het leverde muziek-Oscars op, voor Jaws (1975), E.T. (1982) en Schindler’s List (1993). In zijn vroege jaren speelde Williams (1932) piano in jazzcombo’s en bigbands. Voor zijn twintigste muzikale bijdrage aan een Spielberg-film putte hij uit de jazzmuziek van zijn jeugd. De aanstekelijke misdaadkomedie over de minderjarige meesteroplichter Frank Abagnale (die echt heeft bestaan) speelt vooral in de jaren zestig en Williams schreef heerlijke jazzmuziek die veel bijdraagt aan de sfeer van de film. (Steven Spielberg, 2002, VS), Net 5, 20.30-23.20u.André Waardenburg

    • André Waardenburg