Overige films

Bridget Jones’s Diary (Sharon Maguire, 2001, Eng). Vakkundig gemaakte, succesvolle romantische komedie in de traditie van Four Weddings and a Funeral en Notting Hill, naar Helen Fieldings bestseller over een hysterisch onzeker Londens meisje van dertig, in gevecht met nicotine, calorieën en alcohol en op zoek naar het geluk. Effectief spel van Renée Zellweger, Hugh Grant en Colin Firth. RTL5, 20.30-22.15u.

Hollow Man (Paul Verhoeven, 2000, VS/Duitsland). Geavanceerde speciale effecten kenmerken kille griezelfilm van Verhoeven. Kevin Bacon als geleerde die even onzichtbaar als kwaadaardig wordt. RTL7, 20.30-22.35u.

Breakin’ All the Rules (Daniel Taplitz, 2004, VS). Romantische komedie met een vrijwel geheel zwarte cast. Jamie Foxx schrijft autobiografische bestseller over wat te doen nadat je gedumpt bent en wordt zo liefdesgoeroe voor zijn omgeving. Dan raakt hij verwikkeld in allerlei amoureuze avonturen. RTL5, 22.15-23.55u.

People I Know (Daniel Algrant, 2002, VS). Al Pacino als publiciteitsagent in een als poel der verderfs voorgesteld New York, waar de zon nooit schijnt en waar politici, filmsterren en zakenlieden corruptie bedrijven. Pacino moet een vriendinnetje van een filmster met politieke ambities in de gaten houden. BBC1, 0.45-2.20u.