De prins en zijn kikker

De prins en zijn kikker Londen. De Britse kroonprins Charles (60) heeft gisteren een filmpje gelanceerd om mensen bewust te maken van ontbossing en klimaatverandering. In de video van anderhalve minuut figureren naast de prins en een geanimeerde kikker ook onder andere de dalai lama, acteur Daniel Craig en Kermit de Kikker. Regenwouden worden wereldwijd bedreigd door houtkap. Het regenwoud van de Amazone is in de afgelopen dertig jaar met ruim 900.000 vierkante kilometer afgenomen. Foto’s AP en The Prince’s Rainforest Project Zie rainforestsos.org In this image issued by Clarence House, Tuesday, May 5, 2009, the Dalai Lama holds an animated frog in a clip from a 90-second video launched by Britain's Prince Charles in his campaign to protect the world's rainforests. A 90-second video featuring both the frog and the prince will be launched Tuesday. The video from the Prince's Rainforests Project is aimed at raising awareness of deforestation and climate change online. (AP Photo/Clarence House, PA) ** UNITED KINGDOM OUT NO SALES NO ARCHIVE **
De prins en zijn kikker Londen. De Britse kroonprins Charles (60) heeft gisteren een filmpje gelanceerd om mensen bewust te maken van ontbossing en klimaatverandering. In de video van anderhalve minuut figureren naast de prins en een geanimeerde kikker ook onder andere de dalai lama, acteur Daniel Craig en Kermit de Kikker. Regenwouden worden wereldwijd bedreigd door houtkap. Het regenwoud van de Amazone is in de afgelopen dertig jaar met ruim 900.000 vierkante kilometer afgenomen. Foto’s AP en The Prince’s Rainforest Project Zie rainforestsos.org In this image issued by Clarence House, Tuesday, May 5, 2009, the Dalai Lama holds an animated frog in a clip from a 90-second video launched by Britain's Prince Charles in his campaign to protect the world's rainforests. A 90-second video featuring both the frog and the prince will be launched Tuesday. The video from the Prince's Rainforests Project is aimed at raising awareness of deforestation and climate change online. (AP Photo/Clarence House, PA) ** UNITED KINGDOM OUT NO SALES NO ARCHIVE ** Associated Press