Aftrap voor dertien Bevrijdingsfestivals

Aftrap voor dertien Bevrijdingsfestivals Zwolle, 5 mei. Met het ontsteken van het ‘bevrijdingsvuur’ gaf premier Balkenende vanmiddag in Zwolle de aftrap voor de festiviteiten in het land tijdens Bevrijdingsdag, waaronder dertien festivals. Staatssecretaris Frans Timmermans (Europese Zaken, PvdA) hield in Zwolle de 5-meilezing. Foto Eric Brinkhorst zwolle bevrijdingsfestival balkenende ontsteekt vrjiheidsvuur ©foto eric brinkhorst
Aftrap voor dertien Bevrijdingsfestivals Zwolle, 5 mei. Met het ontsteken van het ‘bevrijdingsvuur’ gaf premier Balkenende vanmiddag in Zwolle de aftrap voor de festiviteiten in het land tijdens Bevrijdingsdag, waaronder dertien festivals. Staatssecretaris Frans Timmermans (Europese Zaken, PvdA) hield in Zwolle de 5-meilezing. Foto Eric Brinkhorst zwolle bevrijdingsfestival balkenende ontsteekt vrjiheidsvuur ©foto eric brinkhorst Brinkhorst, Eric