Denver begint goed in tweede ronde van NBA play-offs

DENVER, 4 mei. - De basketballers van Denver Nuggets zijn in de tweede ronde van de play-offs van de Amerikaanse basketbalcompetitie NBA begonnen met een overwinning op Dallas Mavericks. De thuisploeg was met 109-95 te sterk voor de formatie van de Duitse vedette Dirk Nowitzki. Atlanta Hawks plaatste zich gisteren voor het eerst sinds 1999 voor de volgende fase van de play-offs. De ploeg won voor eigen publiek de zevende wedstrijd tegen Miami Heat met 91-78 en besliste daarmee de onderlinge reeks met 4-3. De Hawks nemen het nu op tegen Cleveland Cavaliers. Boston Celtics ging ook door naar de volgende ronde nadat het zaterdag won van Chicago Bulls. De regerend kampioen was in het beslissende duel met 109-99 de sterkste. In de tweede ronde stuit de formatie uit Boston op Orlando Magic.