Citaten deze week

(Minister Ab Klink (Volksgezondheid, CDA) over het voornemen met Europese landen een vaccin tegen de Mexicaanse griep aan te schaffen, Parool.nl, 1 mei.) Nederland, Den Haag, 07 april 2009, Ab Klink, CDA Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Vragenuurtje, vragen aan de minister van VWS over het bericht Ò Rechter stelt rookcafe Breda in het gelijk Ó ( Rookverbod horeca ) tweede Kamer / foto; Peter Hilz
(Minister Ab Klink (Volksgezondheid, CDA) over het voornemen met Europese landen een vaccin tegen de Mexicaanse griep aan te schaffen, Parool.nl, 1 mei.) Nederland, Den Haag, 07 april 2009, Ab Klink, CDA Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Vragenuurtje, vragen aan de minister van VWS over het bericht Ò Rechter stelt rookcafe Breda in het gelijk Ó ( Rookverbod horeca ) tweede Kamer / foto; Peter Hilz