Weg naar de vrijheid

Weg naar de vrijheid Vught De expositie Er is een weg naar de vrijheid biedt een blik op kamp Vught. Aan deze weg lag tussen 1943-1944 het SS-concentratiekamp Vught, waar ruim 31.000 mensen gevangen zaten. In het herinneringscentrum is vanaf 7 mei werk te zien van vijf fotografen, die het thema ‘vrijheid’ op één specifieke locatie in het centrum hebben verbeeld. Zo geeft Juul Hondius een indringend beeld van vrijheidsbeperking en zijn er verder foto’s van Bas Princen, Bart Sorgedrager, Paul Bogaers en Rogier Fokke. Van 7 mei t/m 23 aug, Lunettenlaan 600. Di-vr 10-17u, za en zo 12-17u

Vught

De expositie Er is een weg naar de vrijheid biedt een blik op kamp Vught. Aan deze weg lag tussen 1943-1944 het SS-concentratiekamp Vught, waar ruim 31.000 mensen gevangen zaten. In het herinneringscentrum is vanaf 7 mei werk te zien van vijf fotografen, die het thema ‘vrijheid’ op één specifieke locatie in het centrum hebben verbeeld. Zo geeft Juul Hondius een indringend beeld van vrijheidsbeperking en zijn er verder foto’s van Bas Princen, Bart Sorgedrager, Paul Bogaers en Rogier Fokke. Van 7 mei t/m 23 aug, Lunettenlaan 600. Di-vr 10-17u, za en zo 12-17u