Uitgaan

LOS ANGELES, CA - APRIL 23: Singer Dave Gahan of the rock band Depeche Mode performs on Jimmy Kimmel Live! at Hollywood and Vine on April 23, 2009 in Los Angeles, California. Kevin Winter/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
LOS ANGELES, CA - APRIL 23: Singer Dave Gahan of the rock band Depeche Mode performs on Jimmy Kimmel Live! at Hollywood and Vine on April 23, 2009 in Los Angeles, California. Kevin Winter/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == AFP

Festival

Pinkpop

Landgraaf. 30 mei t/m 1 juni. vanaf 13 u. Dagkaart 75 euro, weekendkaart 140 euro incl. camping (zaterdag uitverkocht). www.pinkpop.nl

Het oudste openluchtfestival van Europa viert dit jaar zijn veertigste editie. Hoofdact is Bruce Springsteen die drie uur zal optreden. Ook Depeche Mode, Snow Patrol, The Kooks, The Killers en Placebo staan geprogrammeerd. Giel Beelen presenteert het driedaagse festival.