Tijdloze tassen

Tijdloze tassen Amsterdam Dit jaar viert Maria Hees (1948) haar 30-jarig jubileum als tassenontwerpster. Daarom heeft Tassenmuseum Hendrikje de expositie Tijdloze tassen, 30 jaar tassen van Maria Hees georganiseerd. Behalve ontwerpen uit de afgelopen 30 jaar worden ook tassen uit haar nieuwste collectie getoond. Kenmerkend is de verwerking van materialen als hout, metaal en vissenleer. Ook past ze technieken toe zoals waterstraalsnijden, capitonneren en smocken door het gebruik van klinknagels. Van 4 mei t/m 1 juni Herengracht 573. Dag 10-17u. slangenleer
Tijdloze tassen Amsterdam Dit jaar viert Maria Hees (1948) haar 30-jarig jubileum als tassenontwerpster. Daarom heeft Tassenmuseum Hendrikje de expositie Tijdloze tassen, 30 jaar tassen van Maria Hees georganiseerd. Behalve ontwerpen uit de afgelopen 30 jaar worden ook tassen uit haar nieuwste collectie getoond. Kenmerkend is de verwerking van materialen als hout, metaal en vissenleer. Ook past ze technieken toe zoals waterstraalsnijden, capitonneren en smocken door het gebruik van klinknagels. Van 4 mei t/m 1 juni Herengracht 573. Dag 10-17u. slangenleer

Amsterdam

Dit jaar viert Maria Hees (1948) haar 30-jarig jubileum als tassenontwerpster. Daarom heeft Tassenmuseum Hendrikje de expositie Tijdloze tassen, 30 jaar tassen van Maria Hees georganiseerd. Behalve ontwerpen uit de afgelopen 30 jaar worden ook tassen uit haar nieuwste collectie getoond. Kenmerkend is de verwerking van materialen als hout, metaal en vissenleer. Ook past ze technieken toe zoals waterstraalsnijden, capitonneren en smocken door het gebruik van klinknagels.

Van 4 mei t/m 1 juni Herengracht 573. Dag 10-17u.