Through the Looking Glass

Through the Looking Glass Amersfoort Er wordt in het KAdE gebouw hard getimmerd en geschilderd, want 2 mei wordt de kunsthal geopend. De enorme muurschildering, die de Britse kunstenaar Paul Morrison speciaal ontwierp voor de eerste expositie Wonderland Through the Looking Glass is inmiddels klaar. Morrison creëert fictieve landschappen die hij combineert met de echte wereld, cartoons en stripboeken. Ook is in KAdE werk van 22 internationale kunstenaars, die ook gebruik maken van sprookjes, sagen en mythen. Van 2 mei t/m 30 aug, Smallepad 3. Di-vr 11-17u, za-zo 12-17u.
Through the Looking Glass Amersfoort Er wordt in het KAdE gebouw hard getimmerd en geschilderd, want 2 mei wordt de kunsthal geopend. De enorme muurschildering, die de Britse kunstenaar Paul Morrison speciaal ontwierp voor de eerste expositie Wonderland Through the Looking Glass is inmiddels klaar. Morrison creëert fictieve landschappen die hij combineert met de echte wereld, cartoons en stripboeken. Ook is in KAdE werk van 22 internationale kunstenaars, die ook gebruik maken van sprookjes, sagen en mythen. Van 2 mei t/m 30 aug, Smallepad 3. Di-vr 11-17u, za-zo 12-17u.

Amersfoort

Er wordt in het KAdE gebouw hard getimmerd en geschilderd, want 2 mei wordt de kunsthal geopend. De enorme muurschildering, die de Britse kunstenaar Paul Morrison speciaal ontwierp voor de eerste expositie Wonderland Through the Looking Glass is inmiddels klaar. Morrison creëert fictieve landschappen die hij combineert met de echte wereld, cartoons en stripboeken. Ook is in KAdE werk van 22 internationale kunstenaars, die ook gebruik maken van sprookjes, sagen en mythen. Van 2 mei t/m 30 aug, Smallepad 3. Di-vr 11-17u, za-zo 12-17u.