Tam Tam Toneelgroep Amsterdam

Tam Tam Toneelgroep Amsterdam Amsterdam Het jaarlijkse mini-festival Tam Tam van Toneelgroep Amsterdam valt dit keer samen met de opening van de nieuwe zaal van de schouwburg op 9 mei. De groep speelt Rocco en zijn broers, naar de film van Visconti over een gezin dat uiteenvalt na verhuizing naar de grote stad. Verder indringend ervaringstheater: Uw koninkrijk kome is een ongewisse blind date. De sterkste confronteert de bezoeker met een liefdesrivaal. Adelheid Roozen brengt haar Gesluierde Monologen, waarin moslima’s vertellen over hun leven. 1-16 mei. Inl: www.toneelgroepamsterdam.nl.
Tam Tam Toneelgroep Amsterdam Amsterdam Het jaarlijkse mini-festival Tam Tam van Toneelgroep Amsterdam valt dit keer samen met de opening van de nieuwe zaal van de schouwburg op 9 mei. De groep speelt Rocco en zijn broers, naar de film van Visconti over een gezin dat uiteenvalt na verhuizing naar de grote stad. Verder indringend ervaringstheater: Uw koninkrijk kome is een ongewisse blind date. De sterkste confronteert de bezoeker met een liefdesrivaal. Adelheid Roozen brengt haar Gesluierde Monologen, waarin moslima’s vertellen over hun leven. 1-16 mei. Inl: www.toneelgroepamsterdam.nl.

Amsterdam

Het jaarlijkse mini-festival Tam Tam van Toneelgroep Amsterdam valt dit keer samen met de opening van de nieuwe zaal van de schouwburg op 9 mei. De groep speelt Rocco en zijn broers, naar de film van Visconti over een gezin dat uiteenvalt na verhuizing naar de grote stad. Verder indringend ervaringstheater: Uw koninkrijk kome is een ongewisse blind date. De sterkste confronteert de bezoeker met een liefdesrivaal. Adelheid Roozen brengt haar Gesluierde Monologen, waarin moslima’s vertellen over hun leven. 1-16 mei. Inl: www.toneelgroepamsterdam.nl.