Remain in Light

Remain in Light Amsterdam In 1979 werd het leegstaande theater aan de Warmoesstraat 139 gekraakt door vijf jonge kunstenaars om er hun werk te maken en te laten zien. Dertig jaar later biedt W139 nog steeds ‘ruimte voor risico’ aan jonge kunstenaars. Voor de expositie Remain in Light werden alle verzamelaars bezocht die bereid waren enkele kunstwerken voor een expositie in bruikleen te geven. Er worden zo’n 70 werken geëxposeerd, waaronder schilderijen, tekeningen, foto’s en video’s. In de voorzaal is ook nog Art Books in Light. T/m 24 mei, Warmoesstraat 139. Dag van 11-19u.
Remain in Light Amsterdam In 1979 werd het leegstaande theater aan de Warmoesstraat 139 gekraakt door vijf jonge kunstenaars om er hun werk te maken en te laten zien. Dertig jaar later biedt W139 nog steeds ‘ruimte voor risico’ aan jonge kunstenaars. Voor de expositie Remain in Light werden alle verzamelaars bezocht die bereid waren enkele kunstwerken voor een expositie in bruikleen te geven. Er worden zo’n 70 werken geëxposeerd, waaronder schilderijen, tekeningen, foto’s en video’s. In de voorzaal is ook nog Art Books in Light. T/m 24 mei, Warmoesstraat 139. Dag van 11-19u.

Amsterdam

In 1979 werd het leegstaande theater aan de Warmoesstraat 139 gekraakt door vijf jonge kunstenaars om er hun werk te maken en te laten zien. Dertig jaar later biedt W139 nog steeds ‘ruimte voor risico’ aan jonge kunstenaars. Voor de expositie Remain in Light werden alle verzamelaars bezocht die bereid waren enkele kunstwerken voor een expositie in bruikleen te geven. Er worden zo’n 70 werken geëxposeerd, waaronder schilderijen, tekeningen, foto’s en video’s. In de voorzaal is ook nog Art Books in Light. T/m 24 mei, Warmoesstraat 139. Dag van 11-19u.