Overdracht van dode piraten

Overdracht van dode piraten Bosasso. De kustwacht van de semi-autonome Somalische regio Puntland vervoerde gisteren de lichamen van twee gedode Somalische piraten. De Amerikaanse marine droeg deze lichamen over na een succesvolle operatie op Eerste Paasdag om de Amerikaanse kapitein Richard Phillips uit handen van piraten te bevrijden. Een opgepakte piraat die nog in leven was, zal voor piraterij worden vervolgd in de VS. Foto Reuters Lichamen dode piraten in witte doodskisten op boot. Puntland marine forces transport two white coffins containing the remains of slain Somali pirates to the mainland at the northern port town of Bosasso, April 30, 2009. The U.S. Navy handed over on Thursday three dead bodies of pirates they killed during the April 12 rescue of Captain Richard Phillips, local officials said. REUTERS/Abdiqani Hassan (SOMALIA CONFLICT SOCIETY) REUTERS