op nrcnext.nl

Een rokkenjager en een peoplegreeter

De correspondenten van het VPRO-programma Metropolis, van wie er vaker op het nextblog filmpjes staan, stuurden deze week twee bijzondere filmpjes op over ouderdom. Metropolis is een netwerk van ruim vijftig veelal jonge correspondenten over de hele wereld: van New York tot Kinshasa en van Kabul tot Rio de Janeiro. Op zondag worden de filmpjes uitgezonden op Nederland 3 om 19.45 uur. Maar bekijk op nrcnext.nl nu al vast de video’s over een man van 102 die leeft als een casanova en een 71-jarige man wiens baan het verwelkomen van mensen in een supermarkt is.

Een nieuwe Ype en Willem

Fotostripmaker en collagekunstenaar Ype Driessen en Willem Stam maken wekelijks een klikstrip voor het nextblog. Deze week raken ze in paniek. „Eigen talkshow voor Terror Jaap?”

Trailer Thursday

Gisteren was het donderdag en dus Trailer Thursday. Alle promo’s van de nieuwste films staan op nrcnext.nl