Liefdesgedichten James Joyce

Liefdesgedichten James Joyce Leiden Als hij geen schrijver was geworden, dan had hij ongetwijfeld carrière gemaakt als tenor. James Joyce, bekend van literaire meesterwerken als Ulysses en Finnegans Wake, was behalve schrijver een goede zanger en beloftevol pianist. Kaat Hellings zette de gedichten in Chamber Music (1907) van James Joyce om in zang. Samen met Veenfabriek-muzikant Ton van der Meer schreef ze er muziek bij. Het resultaat: 36 composities die de liefde hartstochtelijk en ontroerend bezingen. Op 2, 3, 9 en 10 mei 20u30, Scheltemacomplex, Marktsteeg 1. Res 071-3318053 en reserveren@veenfabriek.nl

Leiden

Als hij geen schrijver was geworden, dan had hij ongetwijfeld carrière gemaakt als tenor. James Joyce, bekend van literaire meesterwerken als Ulysses en Finnegans Wake, was behalve schrijver een goede zanger en beloftevol pianist. Kaat Hellings zette de gedichten in Chamber Music (1907) van James Joyce om in zang. Samen met Veenfabriek-muzikant Ton van der Meer schreef ze er muziek bij. Het resultaat: 36 composities die de liefde hartstochtelijk en ontroerend bezingen. Op 2, 3, 9 en 10 mei 20u30, Scheltemacomplex, Marktsteeg 1. Res 071-3318053 en reserveren@veenfabriek.nl