Let the right one in

Let the right one in In: 7 bioscopen Een echt bijzondere film komt altijd bovendrijven. Let The Right One in (Låt den rätte komma in) van de Zweedse regisseur Tomas Alfredson is een juweel. De film gaat over een behoorlijk angstaanjagende vampier. Maar de film is ook een uiterst sfeervol en empathisch verhaal over opgroeien, over de eenzaamheid van buitenbeentje Oskar dat wordt gepest en zich slechts met moeite staande weet te houden op zijn school en in de buurt. Op een dag ontmoet hij een nieuw buurmeisje, Eli, met ravenzwart haar en bloeddoorlopen ogen.
Let the right one in In: 7 bioscopen Een echt bijzondere film komt altijd bovendrijven. Let The Right One in (Låt den rätte komma in) van de Zweedse regisseur Tomas Alfredson is een juweel. De film gaat over een behoorlijk angstaanjagende vampier. Maar de film is ook een uiterst sfeervol en empathisch verhaal over opgroeien, over de eenzaamheid van buitenbeentje Oskar dat wordt gepest en zich slechts met moeite staande weet te houden op zijn school en in de buurt. Op een dag ontmoet hij een nieuw buurmeisje, Eli, met ravenzwart haar en bloeddoorlopen ogen.

In: 7 bioscopen

Een echt bijzondere film komt altijd bovendrijven. Let The Right One in (Låt den rätte komma in) van de Zweedse regisseur Tomas Alfredson is een juweel. De film gaat over een behoorlijk angstaanjagende vampier. Maar de film is ook een uiterst sfeervol en empathisch verhaal over opgroeien, over de eenzaamheid van buitenbeentje Oskar dat wordt gepest en zich slechts met moeite staande weet te houden op zijn school en in de buurt. Op een dag ontmoet hij een nieuw buurmeisje, Eli, met ravenzwart haar en bloeddoorlopen ogen.